Velg riktig LED-Lyslist for ditt belysningsprosjekt

Hver LED-list og LED-stripe er unik og egnet for ulike bruksområder og visuelle uttrykk. Les mer om egenskapene til de ulike systemene her.

LED lyslister har flere fordeler og egenskaper som gjør dem svært populære i dagens belysningsløsninger

Lucoled RGB LED Konturbelysning med lyslist

Obs: Skiltsystemer fra Alvøen selges kun gjennom forhandlere, og prising og bestilling er kun mulig for forhandlere. Ta kontakt om dere ønsker forhandlerstatus.

Fordelene med LED-Lyslister i forhold til Neonlys?

Energieffektive: LED lyslister bruker betydelig mindre strøm sammenlignet med tradisjonelle lyskilder som glødelamper eller halogenpærer. Dette gjør dem svært energieffektive og bidrar til å redusere strømregningen.
 
Lang levetid: LED lyslister har en svært lang levetid sammenlignet med andre lyskilder. De kan vare opptil 50 000 timer eller mer, noe som reduserer behovet for hyppig utskifting og vedlikehold.
 
Miljøvennlige: LED lyslister inneholder ikke kvikksølv eller andre skadelige stoffer, noe som gjør dem mer miljøvennlige enn andre lyskilder. I tillegg til dette, bidrar den lave energiforbruket til å redusere CO2-utslippene.
 
Lav varmegenerering: LED-lys genererer lite varme sammenlignet med tradisjonelle lyskilder. Dette gjør dem tryggere å bruke og reduserer risikoen for brann eller brenning.
 
Fleksibilitet: LED lyslister kommer i ulike former og størrelser, og kan tilpasses forskjellige applikasjoner og behov. De kan også dimmes og justeres for å tilpasse lysnivået etter preferanser og situasjoner.
 
Fargegjengivelse: LED-lys har evnen til å gjengi farger mer nøyaktig sammenlignet med andre lyskilder. Dette gjør dem ideelle for bruksområder der fargegjengivelse er viktig, for eksempel i butikker, kunstgallerier eller hjemmebelysning.
 
Sofistikert kontroll: LED lyslister kan integreres med avanserte styringssystemer, slik som lysdemping, fargeendring og fjernkontroll. Dette gir brukerne større fleksibilitet og kontroll over belysningen.

Eldre neonlys inneholder giftige kjemikalier i glasset, som kan være farlig hvis det knuses. Tidligere var det vanlig å forme skilt med de karakteristiske glassrørene, men med moderne LED-Lyslister får du den samme fleksibiliteten til å forme skiltet ditt, samtidig som du unngår de potensielle farene. Ikke bare kan du forme skiltet etter eget ønske, men du kan også enkelt endre designet senere uten å måtte bytte ut lysrørene.

Eksempler på LED-Lyslister og Bruksområder?

Alvøen AS er norsk forhandler av Lucoled LED-Produkter

Med over 20 års erfaring i det visuelle kommunikasjonsmarkedet tilbyr Lucoled pålitelige, effektive, tilpassede LED-løsninger for interiør, fasade og skiltbransjen. De leverer høykvalitets og kostnadseffektive LED produkter.

LucoLED tilbyr en komplett systemløsning for bokstaver, lysbokser, fleksible og lineære aksenter. Inkludert deres egne komplette strømforsyninger. LucoLED tilbyr en systemgaranti på opptil 7 år og utvidede garantier på opptil 2 år.

LucoFLEX

LucoFlex LED-Lyslist neonlys

LucoFLEX er det første virkelige alternativet til neonbelysning og skilt i verden. Med sin ekstreme fleksibilitet og brede fargeutvalg gir LucoFLEX neonkunstnere og belysningsdesignere den friheten de trenger, samtidig som den sikrer høyeffektiv, pålitelig og vedlikeholdsfri belysning. Perfekt for arkitektonisk belysning både innendørs og utendørs, LucoFLEX gir enestående lyskvalitet og holdbarhet, støttet av Lucoleds 5 års garanti.

LucoFLEX D

Lucoled LucoFLEX D LED-Lyslist ensfarget konturbelysning

LucoFLEX D er det første virkelige alternativet til neonbelysning og skilt i verden. Med sin ekstreme fleksibilitet og brede fargeutvalg gir LucoFLEX D neonkunstnere og belysningsdesignere den friheten de trenger, samtidig som den sikrer pålitelig og vedlikeholdsfri belysning. Perfekt for både innendørs og utendørs arkitektonisk belysning, LucoFLEX D gir prikkfritt og ensartet lys, ideelt for å fremheve bygninger, skilt og andre strukturer. Vår IP68-beskyttede silikon ekstrudering er UV-stabil og slagfast, støttet av vår 5-års garanti.

LucoFLEX RGB Sidebøy

Lucoled LucoFLEX RGB LED Lyslist Sidebøy

LucoFLEX RGB gir en høykvalitets løsning for fargeendring og fleksibel belysning, ideell for kontur- og takbelysning, samt andre bruksområder som krever presis fargegjengivning. Designet for utendørs bruk, med pålitelige loddede tilkoblinger og forseglede silikonender, gir det en lyssterk effekt som selv er synlig i dagslys. Kontrollerbar med alle tilgjengelige systemer på markedet, LucoFLEX RGB gir maksimal fleksibilitet for prosjektene dine.

LucoFLEX RGB Toppbøy

Lucoled LucoFLEX RGB LED Lyslist Toppbøy Konturbelysning

LucoFLEX RGB gir høykvalitets, fargeendrende og fleksibel belysning som passer perfekt til konturbelysning, takbelysning og lignende bruksområder.

LucoFLEX RGB-TB er et fleksibelt RGB-produkt med toppbøy, designet for utendørs bruk med pålitelige loddede tilkoblinger og forseglede silikon-ender.

Kontrollerbar med alle tilgjengelige systemer på markedet, LucoFLEX RGB gir maksimal fleksibilitet for dine prosjekter.

LucoFLEX SLIM Fleksibel kutting

Lucoled LucoFLEX SLIM Fleksibel kutting - LED Lyslist neonlys

Lucoflex Slim Extreme Cuttable er det mest fleksible alternativet til neon som er tilgjengelig nå. Med muligheten til å bøyes i svært små radiuser, gir det kunstnerisk frihet som tradisjonell neon. Produktet kan kuttes hver 10,4 mm, slik at du kan lage tekst eller former uten begrensninger.

Det er laget med den nyeste teknologien innen silikon ekstrudering, og er UV-resistent, værbestandig og motstår gulning. Lucoflex Slim Extreme Cuttable er et lav-effekt LED-alternativ for små neonskilt og kunstverk, tilgjengelig i 5 lyse, jevne farger.

LucoLINE

Lucoled LucoLINE - LED Lyslist konturbelysning

LucoLINE® er det ideelle produktet for å fremheve arkitektoniske detaljer på bygninger, bensinstasjoner og butikker. Det har gjennomgått en fullstendig redesign for å inkorporere den nyeste LED-teknologien, optikk og produksjonsteknologi. Ved å bruke silikonbelagte aluminiumskjernede PCB-er, avanserte optikk og IP67-tilkoblinger, er LucoLINE det mest pålitelige og høykvalitetsproduktet tilgjengelig på markedet i dag.

Det kommer i et utvalg av standardfarger, samt RGB-variant. Installasjonen er enkel, da hver seksjon kan kuttes og lett forsegles igjen. Den kappede delen kan også gjenbrukes, noe som gjør LucoLINE til et svært praktisk og kostnadseffektivt alternativ.

Last ned PDF brosjyre

TAGS: LED, LYSLIST, LYSSLYNGE, LYSSLANGE, LED, STRIPE, LED, LIST, UTE, OG, INNE, KONTUR, BELYSNING, JEVNT, LYS, LYSLIST, LYSSTRIPE, LYSRØR, NEONLYS, LIGHTSTRIP, SHAPE, LIGHT, FLEX, LIGHTLINE, NEONLYS, LYSLIST, LED-STRIPS.

Related articles