Alvøen AS tilbake fra Sign Print & Promotion 2023

en fin arena som gir oss mulighet til å komme tettere på kundene våre.

Alvøen AS er tilbake fra Sign Print & Promotion 2023, med ny energi fra tidligere kjente kunder og nye relasjoner.

Alvøen AS ansatte på messe

Messen var full av kreative og nytenkende bransjefolk. 

Vi gledet oss lenge til Sign Print & Promotion 2023, siden dette er et ypperlig sted å treffe folk og få muligheten til å vise hva vi driver med. Kundene ble overrasket og inspirert av våre nye produkter, og mulighetene med de produktene vi allerede leverer. Sign Print & Promotion er en fin arena som gir oss mulighet til å komme tettere på kundene våre.

Cosign Skiltsystemer for veifinning

Messestanden Sign Print & Promotion 2023

Denne gang hadde vi med oss hele Epilog serien, en MultiCam Apex 3-304, Markator nålemerkere og noen CPM skiltskrivere, alt dette sammen med ett bredt utvalg av Cosign Skiltsystemer og Rowmark materialer.

Flux Hexa lasergraveringsmaskin glasstube

En av nyhetene vi hadde med var Flux lasermaskiner

Vi opplevde stor popularitet for den nye Flux laserserien vi har tatt inn ganske nylig. Dette er en kompakt og rimelig laserserie med glasstube. Serien fungerer godt som en innstegsmaskin for de som ikke allerede har en maskin, eller har tidligere erfaring med lasergraveringsmaskiner. Den kommer med egen programvare med enkelt brukergrensesnitt.

Lighthouse CPM MAX etikettprinter

Siden dette i hovedsak er en print messe, så er det kanskje ikke en overraskelse at de små kompakte etikettprinterene våre fikk en god del oppmerksomhet. Disse etikettprinterene både printer og kutter i samme prossess. De dekker mange ulike bruksområder alt fra enkle jobber til f.eks mer krevende jobber som klebing på mur, bruk på gulv, garantimerking og etterlysende merking. 

Lighthouse MAX CPM Klistremerkemaskin

De to store klassikerne Epilog og MultiCam var også med.

På messen var det mange kunder som tidligere har kjøpt maskin av oss. Det var eksta hyggelig for teamet vårt å få treffe på dere. Vi fikk gode gode spørsmål, og gav oss muligheten til å løse utfordringer på stedet. Det gjelder også selvfølgelig nye relasjoner, som gjerne for første gang hadde andledning til å både se en Epilog laser og en MultiCam i aksjon. 

MultiCam CNC Apex serie

Vi takker for oss for denne gang.

Etter to hektiske messedager gjenstod bare nedrigging. Det var da mye som skulle pakkes ned. De maskinene vi hadde brukt en dag på å plassere, montere og tune, skulle nå pent demonteres og pakkes ned for transport tilbake til Bergen. Dette var første gang vi har med oss hele Epilog laserserien, så dette ble en omfattende jobb på slutten. Vi liker å tenke at denne typen rigging gir oss mer erfaring og gode rutiner.

Sign Print 2023

Litt om Sign print og Promotion messen

Sign print og Promotion er en begivenhet der bedrifter og enkeltpersoner kan vise frem sine produkter og tjenester knyttet til skilting, trykking og reklameartikler. Messen har vanligvis en rekke ulike typer utstillere, som f.eks skiltmakere, trykkerier, reklamebyråer, produsenter av reklameprodukter og andre relaterte virksomheter.

Messen gir en mulighet for de besøkende til å lære om de siste trendene og teknologiene i bransjen, samt å komme i kontakt med potensielle leverandører og tjenesteleverandører. Det er også en mulighet for utstillere til å vise frem sine produkter og tjenester, møte potensielle kunder og knytte nettverk med andre bransjefolk.

På Sign print og promotion kan du forvente å se et bredt spekter av produkter og tjenester knyttet til skilting, trykking og reklameartikler. Noen eksempler inkluderer storformatutskrift, silketrykk, digitaltrykk, reklameprodukter som merkede penner, klær og andre gaver, skilting for bedrifter og arrangementer, og markedsførings- og reklametjenester.

Messen er svært nyttig for bedrifter og enkeltpersoner som ønsker å utvide maskinparken, den grafiske kunnskapen eller produksjonen, siden de får en mulighet til å utforske og lære om ulike produkter og tjenester på stedet. Det kan også være en flott mulighet til å holde seg oppdatert på de siste bransjetrendene og nettverk med andre fagfolk på feltet.

Snakk med oss om ditt merkebehov

Alvøen AS er din solide maskinleverandør og engasjerte servicepartner. Vi leverer lasermaskiner for permanent merking. Vi har lang erfaring med varig merking og veileder deg for å finne den maskinen som passer ditt merkebehov.

Kontakt oss:

 

TAGS: SIGN PRINT & PROMOTION 2023, MESSE, NYE PRODUKTER, SKILTSYSTEMER, LASERMERKING, LASERGRAVERINGSMASKIN, LASERGRAVERING, ETIKETTPRINTERE, KLISTREMERKEMASKINER, CNC MASKINER, MESSESTAND, BRANSJETRENDER, REKLAMEARTIKLER, SKILTING, TRYKKING, GRAFISK KUNNSKAP, MARKEDSFØRING, REKLAMETJENESTER, CNCTEKNOLOGI, UTSTILLERE, OPPDATERINGER, FAGPROFESJONELLE, PRODUKTUTSTILLING, TEKNOLOGIER, LIGHTHOUSE CPM, LASERPRINTING, ROTERENDE FRES, DIGITALTRYKK, SKILTING FOR BEDRIFTER, GRAFISK PRODUKSJON, PROFILERING.

Related articles