Industriuka Expo 10 - 11 mai 2023

Lasermaskiner for gravering og skjæring som egner seg godt til industri, produksjon og mindre bedrifter

Norges viktigste møteplass for grønn industri. 

Alvøen AS har deltatt på Industriuka 2023. Årets program har tatt for seg temaer som digitalisering, energi, karbonhåndtering og sirkulærøkonomi og bærekraft. Vi har hilst på folk i et bredt utvalg av branjer på denne messen. Alt fra produksjon og industri til offentlig forvaltning, forskning og akademi. 

Vi i Alvøen AS ønsker å delta på Industri Uka fordi vi anser det som en del av vårt yrke, å holde oss oppdatert på det som rørere seg i det grønne markedet. Som Miljøfyrtårn sertifisert bedrift har vi ekstra fokus på bærekraft og sirkulær økonomi. 

Under årets messe hadde vi med oss flere maskiner som lar deg gravere og kutte uten å bruke blekk eller annet drivstoff enn elektrisitet. Vi ønsker å fremme at vi (i tillegg til å levere nye maskiner) reparerer, gjenbruker deler og tar innbytte i kundens eksisterende maskiner. De gamle maskinene restaurerer vi og selger videre til nye eiere.

Les mer om brukte maskiner her 

Mange grunner til å velge brukt

Vi har fokus på at maskinene våre skal bli en del av et sirkulært kretsløp av nye eiere og nye behov. Maskiner med fornyet liv gir nye muligheter. Vårt kundenettverk gir oss en mulighet til å holde oversikt og sporing på maskinene i våre markeder. Det gjør at vi kjenner historien til maskinene våre godt og hva de i stor grad har blitt brukt til hos tidligere eiere. De brukte maskinene blir kontrollert på vårt verksted i Alvøen. Vi gjenvinner også brukte deler og bruker de på nytt. Det gjelder lasertuber, elektronikk og mekaniske slitedeler. Slitte deler blir byttet eller restaurert før maskinen blir levert til sine nye eiere.

Epilog CO2 Laserkutter

Vi tar bærekraft på alvor

Alvøen AS tar bærekraft på alvor, og har oppfylt strenge krav til:

  • Arbeidsmiljø
  • Innkjøp
  • Energi
  • Transport
  • Avfall
  • Utslipp
  • Estetikk
  • Etikk

Lasermateriale kork

Bransjen

Dette arrangementet har gitt oss muligheten til å utforske de nyeste utviklingene i industrien og møte bransjefolk og ledere. Maskinene og materialene vi leverer er i stor grad rettet mot industri og kreativ bransje. Vi ønsker å være en del av den fremtidsrettede industrien, med fokus på riktig utnyttelse av ressurser og bærekraft på flere faglige felt. 

Industriuka lokale

Industri Uka

Vi takker arrangørene av messen for et flott arrangement og spennende forelesninger og bidrag. 

- Sammen er vi med på å utvikle verdens første klimapositive industriregion!

Les mer om permanent merking her.

Snakk med oss om ditt merkebehov

Alvøen er din solide maskinleverandør og engasjerte servicepartner. Vi leverer lasermaskiner for permanent merking. Vi har lang erfaring med varig merking og veileder deg for å finne den maskinen som passer ditt merkebehov.

Vi har siden starten levert over 3500 maskiner til kunder med forskjellig merkebehov. Vi leverer også materialer. Vi har Norges største utvalg av plater og emner for merking lagerført. Kontakt oss for en uforpliktende og hyggelig samtale.

Kontakt oss

TAGS: INDUSTRIUKA, INDUSTRIVEKA, VTEC, EXPO, GRØNNENERGI, MILJØFYRTÅRN, LASERKUTTER, LASERMASKIN, CNC, GRAVERING, LASERKUTTEMASKIN, PROTOTYPING, MODELLER, ROBOT-LAB, ELKRAFT-LAB, HØGSPENT-LAB, PRODUKSJON, LAB, LASERVERKSTED, INNOVASJON, ARBEIDSTRENING, OPPLÆRING, BEAMSTUDIO, DESIGN, REKLAME, SKJÆREMASKINSYSTEMER, MERKESYSTEMER, LASERGRAVERER, EPILOG LASER, LASERGRAVERINGSMASKINER, LASERSKJÆRING, ETSING FOR LASERMERKING, LASERGRAVERER, SKJÆRING, LASER, SKJÆRER, LASERMERKER, CO2 LASER, EPILOGUE LASER, TREGRAVERER, TREGRAVERING, PLASTGRAVERING, PLASTSKJÆRING, EPILOGZING24, SKAPERVERKSTED, TEKNOLAB, MAKERS, MASKINPARK, PLASTSKILT, IDEEUTVIKLING, LASERMATERIALER, ROWMARK, IKT, KDA, KUNSTLINJE, AKRYLFORLASER, DIGITALLÆRING, DIGITALLERING,  PERMANENTMERKING, MERKING, TREGRAVERING, PLASTGRAVERING, GLASSGRAVERING, AKRYLKUTTING, SKILTGRAVERING, UID-MERKING LASERNORGE,

 

Related articles