Nyhet Epilog Fusion Maker Laserkutter

Lasergraveringsmaskin for gravering og skjæring

Epilogs nyeste lasermaskin, Fusion Maker, gjør det enkelt å gravere og skjære med kun et tastetrykk.

Alvøen AS leverer lasermaskiner for varig merking av alle typer materialer. Gravering og kutting av plastskilttrafolyttakryler (plexiglass), finerMDF,  gravering på aluminium og stålskilt og veldig mye mer.

Epilog Fusion Maker Laserkutter

Bli mer kjent med Fusion Maker

 

Med et graveringsbord på 610 x 305 x 178 mm. Det revolusjonerende IRIS™- kamera posisjoneringssystemet, kan Epilog Fusion Maker serien ta oppstartsfaser eller mindre bedrifter til neste nivå.

IRIS™ Kameraposisjonering - Epilog laser
IRIS™ Kameraposisjonering
Kameraene gir et nøyaktig bilde av arbeidsområdet for nøyaktig plassering. Dra og slipp grafikken på direkte på skjermen.
Berøringsskjerm (Touch screen) - Epilog Laser
Berøringsskjerm (Touch screen)
Velg mellom jobber, autofokuser laseren og kjør jobber på nytt med ett fingertrykk på den brukervennlige berøringsskjermen på laseren.
Epilog Laser hovedkontor
Utviklet og produsert i USA
Utviklet og produsert på hovedkontoret vårt i Golden i Colorado ved foten av Rocky Mountains.
Tilkobling til PC - Laserkutter
Tilkobling til PC
Fusion Maker har integrert Ethernet, USB og trådløse alternativer for å koble laseren din til nettet.
SAFEGUARD™-funksjoner - Epilog laser
SAFEGUARD™-funksjoner
Med sidekabinetter, en fullstendig dekket x og y-akseenhet og dekket linseenhet, holder du mekanikken i lasermaskinen renere enn noensinne.
Air Assist og kompressor - Epilog laser
Air Assist og kompressor
Luftassistenten retter luft rett mot skjæreoverflaten for å fjerne varme og brennbare gasser fra laserkontaktpunktet, og gir et renere snitt.
Radiance optic™ - Epilog laser
Radiance optic™
Sikrer jevn stråle over hele arbeidsbordet
CO2 Epilog lasertube - Epilog laser
CO2 Epilog lasertube
Lasertube i metall/keramikk gir høyere strålekvalitet og lengre levetid.
1 GB minne i maskinen - Epilog laser
1 GB minne i maskinen
Få bedre jobbhåndtering og dataintegritet med 1GB RAM. Gir deg mulighet til å lagre jobber i laseren.
Lagerskinner med stålkulelager - Epilog laser
Lagerskinner med stålkulelager
Dobbel blokkering gir mer stivhet og redusert vibrasjon uten den uunngåelig ustøheten og utskifting av plastkulelager.

Hva kan du lage med en Epilog Fusion Maker?

Laserkutter materialer

Laserkutter på innstegsnivå, med proffesjonelle resultater.


Fusion Maker fra Epilog Laser er vårt nyeste CO2-lasergraverings-, skjære- og merkesystem på innstegsnivå, som kombinerer priser på hobbynivå med industrielt ingeniørarbeid. Den kan produsere graverings- og skjæreprosjekter fra en rekke materialer, inkludert treakryl, tekstiler, papirplast og mye mer.

 

Tekniske spesifikasjoner

 

Luftkompressor - Epilog laserLuftkompressor
Blåser en konstant luftstrøm på skjæreområdet. Epilogs luftkompressor (ekstrautstyr) virker sammen med de medfølgende luftkjølingsfunksjonene på lasersystemene. Du kan dirigere en konstant luftstrøm på skjæreflaten for å lede bort varme og brennbare gasser fra arbeidsområdet.
Roterende jigg 3 jaw chuck - Epilog laserRoterende jigg 3 jaw chuck
Med 3 rotorfester klemmes gjenstander inn i enhetens 3 jaw chuck, slik at du kan rotere sylindriske eller unikt formede gjenstander i applikasjoner som krever mer presis justering.
Roterende jigg - Epilog laserRoterende jigg
Den roterende jiggen gir deg muligheten til å gravere flasker, lommelykter eller hvilken som helst annet sylindrisk artikkel. Fusion Edge roterende jigg er like lett å sette opp som det er å plassere produktet på den roterende jiggen, heve eller senke heisen for å gjøre graveringsområdet jevnt og skrive ut til laseren.
Fusion Maker base - Epilog laserFusion Maker base
Denne basen med hjul er et brukervennlig stativ som kan brukes til å flytte laseren rundt på arbeidsområdet, og er spesielt designet for Fusion Maker. Den gir deg større allsidighet i arbeidsmiljøet ditt og muligheten til enkelt å transportere maskinen din til forskjellige steder.
1,5" linse: gravering i høy oppløsning - Epilog laser1,5" linse: gravering i høy oppløsning
Selv om standard 2,0 tommers linsen gir fantastiske detaljer, er vår 1,5-tommers linse designet for gravering i høy oppløsning og gravering av svært små skrifttyper.
4,0" linse: Skjærer i tykkere materialer og inne i dype områder - Epilog laser4,0" linse: Skjærer i tykkere materialer og inne i dype områder
Lisen på 4,0 tommer produserer en fokusert stråle over en lengre vertikal avstand, som er ideelt når du skal gravere i et nedsenket område på et produkt, for eksempel inne i en skål eller plate. Lisen brukes også til å skjære gjennom svært tykt materiale.
Pinnejigg - Epilog laserPinnejigg
Pinnejiggen har flyttbare pinner som lar deg heve og støtte skjærematerialet de de områdene laseren ikke lager kuttelinje. Dette tilbehøret bidrar til å eliminere bakrefleksjon. Bordet lar deg også plassere pinner for å støtte deler som normalt ville falle ut av skjæremønsteret, og den hendige avtakbare overflateplaten gjør det enkelt å rengjøre tilbehøret for små deler uten å fjerne selve pinnejiggen.
PhotoLaser Plus-programvare - Epilog laserPhotoLaser Plus-programvare
Med PhotoLaser Plus tar du gravering av bilder med Epilog Fusion Maker til et nytt nivå. Nå kan du enkelt behandle bilder for gravering på alle typer materialer.

Med det brukervennlige programvaregrensesnittet og de kraftige bildebehandlingsverktøyene kan du skape bransjens beste bildegraveringer.
SAI Flexi ProgramvareSAI Flexi programvare for alle dine utskrifts-, klipp- og designbehov
SAi Flexi er den eneste alt-i-ett-programvaren for design, utskrift og skjæring for skilt- og utskriftsleverandører. Med nesten 3 av 4 butikker som bruker det, er Flexi industristandarden for skiltspesifikke designverktøy, RIP-programvare , print-and-cut-programvare og direkte vinylskjæring.
  Fusion Maker 12 Fusion Maker 24 Fusion Maker 36
Arbeidsområde 610 x 305 mm 610 x 610 915 x 610
Laseralternativer CO₂ : 30, eller 40 watt CO₂ : 40 watt CO₂ : 40, eller 50 watt
IRIS™-kameraer 1 overhead 2 overhead 2 overhead

 

 

 

Fusion Maker CO2-materialkompatibilitet
Hurtigguide for din Epilog lasermaskin
MATERIALE GRAVERE SKJÆRE   MATERIALE GRAVERE SKJÆRE
Tre   MDF
Akryl / Plexiglass   Gummi
Stoff / Tekstil   Finér
Glass     Glassfiber
Lakket eller malt metall     Malt / Lakkert metall  
Keramikk     Flis  
Delrin   Plast
Fleece   Kork
Lær   Corian
Marmor     Eloksert aluminium  
Kritt tavle   Rustfritt / Syrefast stål *  
Melamin   Messing *  
Perlemor   Titan *  
Papir / Papp   Ubehandlet metall *  
Mylar        
* CO2-lasere vil merke bart metall når de er belagt med en metallmerkingsløsning. For mer informasjon, besøk vår lasermetallmerkingsside.
Har du et materiale du vil at vi skal teste? Vårt applikasjonsteam hjelper deg gjerne.

Epilog Lasere

Epilog Edge Laserserie er markedets raskeste og mest anvendelige CO2 laser.

Bruksområder er blant annet: gravering og kutting i de aller fleste materialer som finer, akryler (Plexi), lær, stempel, papp, papir og mye mer. Gravering på glass er også mye brukt.

Bruk metallmerkespray for permanent merking  stål/syrefast rustfritt. Eloksert aluminium blekes ved hjelp av CO2 laser.


Epilog har lagt 30 års utvikling av lasere inn i Fusion Pro og Fusion Edge. Moderne design med industrielle servomotorer, stivt og stabilt chassis, belyst arbeidsrom, nytt styresystem, mulighet for både CO2 og fiberkilde (eller begge), samt kamerasystem.

Epilogs gode brukergrensesnitt går igjen i både driveroppsett og betjeningspanel. Stort utvalg av tilleggsutstyr kompletterer pakken.

 

 

Snakk med oss om ditt merkebehov

Alvøen AS er din solide maskinleverandør og engasjerte servicepartner. Vi leverer maskiner for permanent merking og skjæring, i de aller fleste materialer. Alvøen AS har lang erfaring med merking og skjæring, og vi hjelper deg med å finne den rette løsningen for ditt behov.

 

Alvøen AS har siden 1984 levert over 3600 systemer for permanent merking i Norge.  Produktlinjen er bred, og vi har maskiner som passer de fleste merke og skjærebehov.  Vi har nødvendige slitedeler for alle maskiner på lager i Alvøen.  Ta kontakt for hjelp til å finne den optimale merkemaskinen for å dekke deres behov!

Last ned PDF brosjyre:

Related articles