Plastbøyemaskin

Med en plastbøyemaskin kan du lage rammer, stativer, skilt, kleshengere, displayer, holdere, dekor, serviettholdere, visittkortstativ, brett, pennestativ og mye mye mer!

Shannon Plastbøyemaskin HRP-S Serie for bearbeiding av plast og akryl

Lag en rekke produkter som rammer, stativer, skilt og mye mer med en plastbøyemaskin.

Maskinene for plastbøying som vi har her i Alvøen kommer fra Shannon Machines i Nederland. De har utviklet bøyemaskiner av meget høy kvalitet siden 1989 og har et velfortjent godt rykte i bransjen.

Hver plastbøyemaskin er modulær og kan tilpasses for å møte dine spesifikke behov. Den kan behandle et bredt spekter av termoplastmaterialer, inkludert akryl, styren, polykarbonat, PVC og PET, uten behov for vannkjøling. Selv skummet PVC kan bearbeides uten problemer! Vi tilbyr også et bredt utvalg av spesialtilbehør, inkludert foliebøyeprofiler for bøying av svært tynne plater, ekstra brede varmelinjer for større kurver, sett for justering av arbeidslengde for delvis oppvarmede flater og justerbar kjølearmatur.

Vi veileder deg gjerne i valget av riktig maskin for dine bøyebehov. Shannon Machines tilbyr et bredt spekter av maskiner, fra mindre innstegsmodeller til større maskiner med flere tråder og både bunn- og overvarme.

Les mer og se utvalget av plastbøyemaskiner her.

Utforsk vårt utvalg av førsteklasses bøyemaskiner fra Shannon Machines, ideelle for bearbeiding av plast og akryl.

En plastbøyemaskin er designet for å varme opp og forme plastmaterialer, og brukes i ulike bransjer for å lage presise og tilpassede former av materialer som akryl, skummet PVC og lignende. Disse maskinene er vanligvis brukt i skiltproduksjon, bilindustri, luftfart og andre industrier der det kreves nøyaktige former og tilpasningsevne. Plastbøyemaskiner tilbyr en kostnadseffektiv og effektiv måte å behandle plastmaterialer med kreativitet i design og produksjon.
 
Se eksempel på bøying av skilt her

Oppdag hvordan plastbøyemaskiner fungerer og deres bruksområder i ulike bransjer.

Varmeelement: Plastbøyemaskinen er vanligvis utstyrt med et varmeelement, enten i form av en trådfilament eller en keramisk varmeovn. Når varmeelementet aktiveres, varmes plasten opp til en temperatur hvor den blir myk og elastisk. Den nøyaktige temperaturen og oppvarmingstiden varierer avhengig av plasttypen og dens tykkelse.
 
Klemmemekanisme: En klemmemekanisme sørger for at plastmaterialet holdes sikkert på plass under oppvarming og bøying.

Bøyning eller forming: Etter at plasten er blitt myk, kan den bøyes eller formes etter ønsket design, enten det er en enkel bøyning, kurver eller mer komplekse former.

Avkjøling og herding: Når plasten har blitt bøyd til ønsket form, må den avkjøles og herdes. Her i Alvøen tilbyr vi et utvalg av VMA/armaturbord og vekter i ulike dimensjoner for å sikre riktig avkjøling og herding av plastmaterialet.

Finish: Etter at plasten er avkjølt, fjernes den fra maskinen. Eventuell overflødig plast kan trimmes for å oppnå den endelige formen og dimensjonene.

Utforsk vårt utvalg av plast- og akrylmaterialer i nettbutikken vår her

Kontakt oss for PDF brosjyre

TAGS: PLASTBØYEMASKIN, PLASTBEARBEIDING, AKRYLBØYEMASKIN, LAMINATBØYEMASKIN, PLASTBUKKEMASKIN, PLASTBØYING, SHANNONMACHINES, AKRYL, OPPSKUMMET PVC, DISPLAY, BØYEMASKIN, PLASTFORMNING, BØYEAKRYL, VMA, FIXERINGSBORD

Related articles