Smartindustri og VTEC

Alvøen AS er klar for industriens to største messer i 2022

Alvøen AS er klar for industriens to største messer i 2022

Velkommen til vår stand på Smart Industri uke 21, eller på Vestfold Telemark Energy Conference VTEC uke 22

Alvøen AS leverer lasermaskiner for varig merking av alle typer materialer. Gravering og kutting av plastskilt, trafolytt, akryler (plexiglass), finer, MDFgravering på stålskilt og veldig mye mer.

Laserkutter serie fra Epilog

Vi tar med oss en stor maskinpark for demonstrasjoner i forskjellige materialer, og hyggelige Alvøen AS representanter som står klare for å svare på spørsmål.

Alvøen er din solide maskinleverandør og engasjerte servicepartner. Leverandør av maskiner for plateskjæring og permanent merking samt et stort utvalg av skiltemner, skiltplater og skiltsystemer.

Hvem møter du på messene?

Smart Industri:
Geir E. Myhrvold (Epilog, MAX og Markator) , Hendrik Fasmer (Multicam) og Steffen Ellingsen (Epilog)

Vestfold Telemark Energy Conference VTEC:
Geir E. Myhrvold og Tor Rydland (Epilog, MAX og Markator)

SMART INDUSTRI

Smart industri

Smart industrier den største nasjonale møteplass for industri- og produksjonsbedrifter i Norge.

Maskin grossistenes Forening og flere av industriens bransjeforeninger inviterer igjen til industriens viktigste arena for messe, konferanser, kurs og nettverksbygging.

Vi gleder oss til å møte nye og eksisterende samarbeidspartnere på SMART industri messen.

Du finner oss på stand B05-24.

Vestfold Telemark Energy Conference

VTEC Industriuka

Industri uka og VTEC er Norges viktigste møteplass for grønn industri.

30 Mai - 02 Juni 2022 inviterer VTEC2022/Industri uka til Norges viktigste møteplass for grønn industri! Vi byr på høyaktuelt program med konferanse, messeutstilling, møtebørs, bedriftsbesøk mm, alt vinklet inn mot forretningsmuligheter i det pågående grønne skiftet.

Vi gleder oss til å møte nye og eksisterende samarbeidspartnere på VTEC messen.

Du finner oss på stand 307.

Maskiner du kan se, og lære mer om på vår stand:

Epilog laserkutter serier

Epilog Lasere

Epilog Edge Serie er markedets raskeste og mest anvendelige CO2 laser.

Bruksområder er blant annet: gravering og kutting i de aller fleste materialer som finer, akryler (Plexi), lær, stempel, papp, papir og mye mer. Gravering på glass er også mye brukt.

Bruk metallmerkespray for permanent merkingstål/syrefast rustfritt. Eloksert aluminium blekes ved hjelp av CO2 laser.

Epilog Fusion Pro Serie - CO2 og Fiberlaser

Epilog laser har lagt 30 års utvikling av lasere inn i Fusion Pro og Edge serien. Moderne design med industrielle servomotorer, stivt og stabilt chassis, belyst arbeidsrom, nytt styresystem, mulighet for både CO2 og fiberkilde (eller begge), samt kamerasystem. Deres gode brukergrensesnitt går igjen i både driveroppsett og betjeningspanel. Stort utvalg av tilleggsutstyr kompletterer pakken.
 

Klistremerke maskin

Lighthouse MAX CPM 100 og 200

Lighthouse MAX CPM-100H og CPM-100HG5 og CPM-200 skiltskriver

Din egen klistremerke maskin.

  • Printer i flere farger og konturskjærer klistremerker i samme operasjon!
  • Lager holdbare, høykvalitets tilpassede klistremerker
  • Konturskjærer i alle former og fasonger
  • Medfølgende grafisk program med stort mal bibliotek for skiltproduksjon
  • Spesialfolier til de fleste applikasjoner
  • Kan hente variable data fra Excel, databaser, printer strekkoder, ferdige HMS symboler, egne logoer mm.

Nålemerkere

Markator Dot-peen puktmerker

Markator - Dot-peen Flymarker Mini

Portable, batteridrevne nålemerkemaskiner som egner seg for merking i alt fra plast til stål. Leveres komplett med transportkoffert og to batterier. Stort og lettlest fargedisplay for inntasting av merkedata, med grafisk visning. Lett å håndtere - vekt fra 2.4kg.

CNC Freser

MultiCam CNC Apex serie

MultiCam

Multicam er basert i Dallas Ft Worth USA, og har produsert CNC styrte fresebord siden 1990. På verdensbasis er de en av de aller støste produsentene av denne type utstyr. Produktene preges av høy brukervennlighet og høy kvalitet. Alvøen AS har vært Multicam sin distributør og skandinaviske representant siden 1995.

Snakk med oss om ditt merkebehov

Alvøen AS er din solide maskinleverandør og engasjerte servicepartner. Vi leverer maskiner for permanent merking og skjæring, i de aller fleste materialer. Alvøen AS har lang erfaring med merking og skjæring, og vi hjelper deg med å finne den rette løsningen for ditt behov.

Alvøen AS har siden 1984 levert over 3600 systemer for permanent merking i Norge.  Produktlinjen er bred, og vi har maskiner som passer de fleste merke og skjærebehov.  Vi har nødvendige slitedeler for alle maskiner på lager i Alvøen.  Ta kontakt for hjelp til å finne den optimale merkemaskinen for å dekke deres behov!

Kontakt oss:

TAGS: SMARTINDUSTRI, VTEC, MESSE, LASERGRAVERINGSMASKINER, INDUSTRIEVENTS, INDUSTRIMESSE, ENERGIFOKUS, GRØNT SKIFTE, LASERTEKNOLOGI, MASKINLEVERANDØR, INDUSTRIKNUTEPUNKT, SAMARBEIDSPARTNERE, MERKETEKNOLOGI, CO2 LASER, FIBERLASER, KUTTING, GRAVERING, SKILTPRODUKSJON, INNOVASJON, TEKNOLOGISK FREMSKITT, KLISTREMERKE MASKIN, LASERGRAVERING, CNC FRESER, INDUSTRIELLE FRESEBORD, MULTICAM, NETTVERKSBYGGING, BRUKERVENNLIGHET, MASKINTEKNOLOGI, GRØNN INDUSTRI, ENERGIEFFEKTIVITET, TEKNOLOGIMESSE, MASKINLEVERANDØR, INDUSTRILØSNINGER

Related articles