Stålskilt og alumimiumsskilt for gravering med laser og fres

Rustfrie og syrefaste stålskilt korroderer ikke i vær, vind og saltvann.

Stålskilt

Stålskilt merket med en Co2 laser kaller vi for permanent merking. Stålskilt i rustfri og syrefast utførelse vil ikke korrodere/ruste i kontakt med vær, vind og saltvann. Alvøen AS har egen laserkutter som kutter tagskilt på mål etter kundens ønske.

Stålskilt for gravering med laser og roterende CNC fres

Stålskilt

Hvorfor bruker vi stålskilt for varig og permanent merking av objekter?

  • Det er holdbart, permanent og varig
  • Det er enkelt å få tak i
  • Det er rimelig og rask levering

Holdbart - permanent - varig

En stor del av on- og offshore industrien benytter seg av denne typen merking for å sikre at merkingen holder over tid, og er tydelig når det er nødvending å spore objektet som er merket. I de fleste tilfeller hvor det blir brukt lasergravert stålskilt for merking er det et krav fra bransjen om dette.

Stålskilt med sort merking med Cermark

Skiltene festes på objektene som skal merkes ved hjelp av skruer, pop nagler, kjetting (dingletag) eller strips. Det er viktig at festematerialet også er av samme kvalitet som skiltet.

Enkelt å få tak i

Alvøen AS har egen laserkutter som kutter tagskilt på mål etter kundens ønske. Alle kunder kan logge inn i skiltgeneratoren og lage sine egne skilt, etter egne mål, med egen hullplassering og hullstørrelse. Skiltgeneratoren er meget innovativ, og snart er det mulig å laste opp egne DXF filer for bearbeiding også. Du må være registret som kunde hos Alvøen AS for å se priser og bestille skilt. Registrer deg som kunde i dag.

Les mer om CO2 lasere her

Materialer for laserkutter

Rimelig og rask levering

Stålskilt er rimeligere enn du tror. Priseksempel på varig merking med stålskilt til for eksempel merking av krabbetegner: syrefast, matt kvalitet, 1mm tykkelse, 60x40mm med 2 hull fra kr 13,50 (uten metallmerkespray for Co2 lasere). Leveringstiden er som regel 1-2 dager etter bestilling.

Skiltene leveres på brett, som er enkelt å legge i laseren, margene mellom skilt og ramme er alltid 5mm for at det skal være enkelt å sette opp serier med skilt.

Når skiltene er ferdig merket i din laser gjenstår det å brekke de ut av brettet, vaske de med vann (om de er sprayet med metallmerkespray for Co2 lasere) før de kan sendes til kunde eller festes på ditt objekt som har behov for varig og permanent merking.

Kontakt oss for mer informasjon

Snakk med oss om ditt merkebehov

Alvøen er din solide maskinleverandør og engasjerte servicepartner. Vi leverer lasermaskiner for permanent merking. Vi har lang erfaring med varig merking og veileder deg for å finne den maskinen som passer ditt merkebehov.

Vi har siden starten levert over 3500 maskiner til kunder med forskjellig merkebehov. Vi leverer også materialer. Vi har Norges største utvalg av plater og emner for merking lagerført. Kontakt oss for en uforpliktende og hyggelig samtale.

TAGS: STÅLSKILT, LASERMERKING, PERMANENTMERKING, RUSTFRITTSTÅL, SYREFASTSTÅL, OFFSHOREINDUSTRI, OBJEKTMERKING, LASERGRAVERING, SKILTGENERERING, DXFFILER, MATERIALMERKING, RASKLEVERING, VARIGMERKING, METALLMERKESPRAY, KUNDEREGISTRERING, INNOVATIVTEKNOLOGI, FAGLIGKOMPETANSE, OBJEKTIDENTIFIKASJON, CNC MASKINER, 316 SKILT, EPILOG LASER, TAG SKILT

Related articles