Tepro Machine & Pac System AB har 3 Kimla CNC-bord

I Torsby, Värmland Sverige, finner vi industriselskapet Tepro Machine & Pac System.

Kimla CNC BPF hos Tepro Machine & Pac Systems AB

 

Om Tepro Machine & Pac Systems AB

Den teknologiorienterte industribedriften jobber med to forretningsområder: emballasje, komplette emballasjeløsninger basert på vakuumforming, og UniGripper, løfteverktøy for automasjonsindustrien.

Produkter som vakuumløfteverktøy, pakkemaskiner og materialer leveres til en rekke bedrifter innen tre-, elektronikk- og næringsmiddelindustrien samt detaljhandel. Utvikling, salg og produksjon foregår i Torsby, Värmland, mens de største markedene er i Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika og Australia. TMPS er en del av et mindre konsern med blant annet Torsby-baserte Swed-jam AB, til sammen har konsernet i overkant av 110 ansatte.

En av Tepro Machine & Pac Systems Kimla BPF fräsmaskiner

 

Det er ikke mindre enn tre Kimla CNC-fresemaskiner i maskinparken:

  • Kimla CNC BPF 1531 fra 2008
  • Kimla CNC BPF 1631 fra 2021
  • Kimla CNC BPF 2131 fra 2022

 

Patrik Andersson, produksjonssjef hos Tepro Machine & Pac System sier:

– Med våre Kimla CNC-bord freser vi 95 % aluminiumsplate i ulike tykkelser, 1 - 60 mm. Ca 35 tonn per år behandles og vi ser en jevn økning. Vi kjører de to nye Kimla-maskinene i 2 skift. I tillegg til aluminium behandler vi også noen plastmaterialer, som POM og PET.

Patrik Andersson, Tepro Machine & Pac Systems AB, och Johan Millby, Alvöen AB.

 

Derfor velger Tepro Machine & Pac fresebord fra Kimla:

– Vår første Kimla fresemaskin ble kjøpt tilbake i 2008 og har fungert på en eksemplarisk måte, så det var et enkelt valg å velge Kimla til vår andre og også tredje maskin. Når det gjelder programmering kjører vi mesteparten via DXF-fil men også via delfiler når det er flere former på detaljene.

Med Alvöen som servicekontakt øker sikkerheten vår når det kommer til kommunikasjon mellom oss og Kimla. Men når det er sagt så har det ikke vært ille før, men nå blir det lettere å få svar. Vi setter også pris på at det nå er servicepersonell i Sverige.

Vennligst besøk Tepro Machine & Pac System på deres hjemmeside og LinkedIn-selskapsside, samt unigripper.com:

Tepro Machine & Pac Systems logo

 

Kimla CNC BPF

 

 Demo: Vi viser gjerne hvor anvendelige Kimlas CNC-produkter er og hvordan de kan integreres i deres produksjon. Vi kan utføre tester tilpasset dine spesifikke bruksområder og med ditt eget materiale.

Velkommen til en demo i vårt showroom i Bergen. Vi tilbyr også demonstrasjoner via videokonferanse.

Last ned brosjyre

Back to Top

Related articles