Derfor Velger Bedrifter Brukte Lasermaskiner fra Alvøen AS

Din solide maskinleverandør engasjerte servicepartner. Vi får stadig inn brukte modeller som vi gjenoppbygger.

Alvøen AS din solide maskinleverandør engasjerte servicepartner.

Vi har eget teknisk verksted lokaslisert i Alvøen, hvor vi tar i mot eldre Epilog lasergraveringsmaskiner.
På verkstedet blir de brukte maskinene kontrollert og gjenoppbygget. 

Slitte deler blir byttet med nye orginale, deler før maskinene blir levert til sine nye eiere og installert sammen med tekniker.

Brukte Epilog Maskiner - Alvøen AS

Fordelene ved å kjøpe maskin hos Alvøen

Minimalt med nedetid på maskinen:

Vi kan være rask på pletten når behovet oppstår. Deler som kunder kan bytte selv sendes i posten samme dag, etter avtale, råd og veiledning med tekniker.

Originaldeler og bruktmaskiner:

Orginale Epilog deler leveres med delegaranti. Vi gjenvinner også brukte deler og bruker de på nytt. Det gjelder lasertuber, elektronikk og mekaniske slitedeler.

Telefonsupport- og service/vedlikeholdsbehov:

Alvøen AS har komplett delelager. Vi har landsdekkende service på lasermaskiner. Vi har kontorer i Bergen og Sarpsborg. Vi holder åpent alle arbeidsdager, året rundt.

Lang erfaring med merkesystemer, cnc-maskiner og materialer:

Vi har 6 erfarne teknikere med fokus på produktet. Alvøen AS vedlikeholder i dag over 3500 merkesystemer og har serviceerfaring siden vår start 1984.

Populære Epilog Modeller

Eksempler på de tre mest etterspurte brukte Epilog-modellene:

  • Zing16:

En innstegsmodell som er perfekt for hobbyprosjekter og mindre bedrifter. Med sitt arbeidsområde på 406x305mm, tilbyr denne maskinen allsidighet og brukervennlighet som gjør den til et godt valg for de som er nye innen lasergravering.

  • EXT36:

Moderskipet i Legend-serien, kjent for sin presisjon, holdbarhet og brukervennlige grensesnitt. Med et arbeidsområde på 914x610mm, er denne maskinen ideell for større prosjekter.

Les mer om oppbygging av EXT her.

  • Mini 18 og Helix 24

Epilog Mini 18 ligner på Zing-serien, men har større arbeidsbord, børsteløse servomotorer, autofokus og utbyttbart arbeidsbord for økt kapasitet og fleksibilitet. Arbeidsområdet er  på Mini 18 er 460x305 mm, mens Epilog Helix 24 tilbyr et større arbeidsområde på 610x456 mm.

Pris på laserkutte- graveringsmaskin, garanti og alternativ innbytteløsning:

Vi får stadig inn brukte modeller som vi gjenoppbygger. Maskinene kommer med et bredt utvalg tilbehør som åpner opp for muligheter til å utvide produksjonen din.

Ta kontakt for oversikt over systemer og tilbehør vi har inne, så finner vi en maskin som dekker ditt behov.

  • Priser fra 59.000,- eks. mva
  • Bruktmaskinene leveres inkludert med garanti ordninger på
    3mnd - 6mnd - 12mnd avhengig av maskintype, alder og generell tilstand.
  • Om du allerede har en Epilog maskin så kan vi tilby innbytte ved kjøp av ny eller brukt maskin.

Les mer om hvordan tjene penger på din lasermaskin her.

Travers Epilog laser Zing - Brukt lasergraveringsmaskin Alvøen AS

Epilog laser og sikkerhet:

Epilog lasergraveringsmaskinen er designet med en rekke sikkerhetsfunksjoner for å sikre trygg drift. Maskinen er utstyrt med et glasslokk som gir en sikker visuell barriere mot laserstrålen, samt en sikkerhetsbryter i lokket som umiddelbart stopper laserstrålen dersom lokket åpnes.

Den lukkede strålebanen er ytterligere beskyttet av en gardin som forhindrer lekkasje av laserstrålen. I tillegg benytter maskinen luftkjølte systemer i stedet for vann, noe som reduserer risikoen for lekkasjer og gjør vedlikehold enklere.

Strøm- og signalssystemene er plassert på innsiden av tuben, noe som gir en ekstra beskyttelse mot elektriske feil og øker den generelle sikkerheten ved drift.

Sticky Note
  • Rimelige kvalitetsmaskiner
  • Brukervennlige lasergraveringsmaskiner
  • RF keramisk/metall lasertube
    (Les mer her)
  • Lang levetid

Hvilke materialer kan maskinene bearbeide?

En lasergraveringsmaskin kan bearbeide en rekke materialer, avhengig av typen laser og maskinens spesifikasjoner.

  1. Tre - Ideelt for gravering og kutting av forskjellige treslag.
  2. Akryl - Flott for presise graveringer og utskjæringer.
  3. Metall - Co2 laser er ideel for sortmerking på bland annet stål og aluminium.
  4. Plastlaminater - Inkluderer materialer som tolags graveringsplater og traffolyte. Laseren kan gravere eller kutte disse for å lage etiketter, skilt, og dekorative elementer.
  5. Glass - Kan graveres for å lage dekorative og tilpassede design.
  6. Kork - Egner seg godt til gravering og skaping av tilpassede design på korkprodukter som coasters og notatbøker.

Husk at hver type laser (CO2, fiber, etc.) har forskjellige egenskaper og bruksområder, så det er viktig å velge riktig type for materialet du ønsker å bearbeide.

Les mer om materialer her.

Epilog Laser maskinserie

Snakk med oss om ditt merkebehov

Alvøen AS er din solide maskinleverandør og engasjerte servicepartner. Vi leverer lasermaskiner for permanent merking. Vi har lang erfaring med merkesystemer og veileder deg for å finne den maskinen som passer ditt merkebehov.

Vi har siden starten levert over 3500 maskiner til kunder med forskjellig merkebehov. Vi leverer også materialer. Vi har Norges største utvalg av plater og emner for merking lagerført. Kontakt oss for en uforpliktende og hyggelig samtale.

Kontakt oss

TAGS: BRUKTE LASERGRAVERINGSMASKINER, BRUKT LASERKUTTER, PRIS BRUKT LASERKUTTER, PRIS LASERKUTTER, CO2 LASER, PRIS LASERCUTTER, LASERGRAVERINGSMASKIN, GRAVERINGSMASKIN LASER, BRUKTE MASKINER, GRAVERE METALL, EPILOG LASER PRIS, MINI18, MINI24, EPILOG LEGEND, EPILOG EXT36, HELIX24, CO2LASER, LASERSKJÆREMASKIN, GRAVERING I TRE, METALLGRAVERING, BRUKT LASER, BRUKTMASKIN, GRAVERE PLAST, MERKE STÅL, BRUKT EPILOG MASKIN, GRAVERINGSUTSTYR, LASER GRAVERING, LASERKUTTER PRIS, LASERMERKING,

Back to Top

Related articles